Steen alles goed lyrics

 • Abonneren
 • Aandeel

Kwaad praat als ik je aan de phone heb Neem het maar op! Hassen Sie mich, was ich spucken?

Omdat ik rapper ben? You will get 3 free months if you haven't already used an Apple Music free trial. Klaar me maar aan! Ready to me! Ik heb geen tijd voor een taakstraf Geen geld voor boetes op de bank Niks opgebouwd in mijn leven Alleen een immense studieschuld Inderdaad, mijn laatste geld overgemaakt naar mijn advocaat Ik hoop dat het niet te laat is En dat mijn dochter mij nog herkent Weet wie haar papa is Straks joure onder de wol ik een herseninfarct Als mijn eigen vader Een bloedkop En ga ik dood Geen toekomst Verlamt in een rolstoel Tot die tijd denk ik aan de momenten dat ik hem nog wel zag Ik weet dat hij het weet Ik weet dat het goed komt Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals top 50 aannemers nederland moet Vraag me niet hoe.

Kwaad praat als ik je aan de phone heb Neem het maar op!

Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Ik heb me handen gebroken Vertrapt op de tegels Ben in elkaar geslagen Barsten en krassen in me schedel Fuck me ex schoonfamilie Met zijn allen tegen 1 Ben door me ex er ingeluisd Was er maar een omgangsregeling En me vader die heeft een hersenbloeding gehad Hij ligt nu al zo lang in coma Oklahoma country smoker geven geen hoop Maar ik weet dat het goed komt Ik weet het zeker Ook al weet ik dat hij nooit meer loopt, slaafmongooltje Zolang ik mijn rekening kan betalen verdomme En mijn schulden af kan lossen Doe ik wat ik moet toch, praat Hij zei me als ik niet meer kan zingen Is het beter als je me dood maakt En ik heb eindelijk een baantje gevonden steen alles goed lyrics een Callcenter Als callagent.

Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Ik heb me handen gebroken Vertrapt op de tegels Ben in elkaar geslagen Barsten en steen alles goed lyrics in me schedel Fuck me ex schoonfamilie Met zijn allen tegen 1 Ben door me ex er ingeluisd Was er maar een omgangsregeling En me steen alles goed lyrics die heeft een hersenbloeding gehad Hij ligt nu al zo lang in coma Ze geven geen hoop Maar ik weet dat het goed komt Ik weet het zeker Ook al weet ik dat hij nooit meer loo.

Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed. Das Bse reden wie ich am Telefon Nehmen Sie steen alles goed lyrics auf. Haat je me zo om wat ik spit.

Ben blij met wat ik heb Maak er het beste van Ook al zie ik mijn dochter niet Ben ik gelukkig Elke keer als ik aan mijn dochter denk Of naar haar foto's kijk Weet ik dat het goed komt Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe. Ik heb geen tijd voor een taakstraf Geen geld voor boetes op de bank Niks opgebouwd in mijn leven Alleen een immense studieschuld Inderdaad, mijn laatste geld overgemaakt Naar mijn advocaat Ik hoop dat het niet te laat is En dat mijn dochter mij nog herkent Weet wie haar papa is Straks kijk ik een herseninfarct Als mijn eigen vader Een bloedkop En ga ik dood Geen toekomst Verlamt in een rolstoel Tot die tijd denk ik aan de momenten dat ik hem nog wel zag Ik weet dat hij het weet Ik weet dat het goed komt Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe. Loop het ziekenhuis uit Met mijn handen in het gips Hechtingen in mijn hoofd Geperforeerde long Tanden door de lip What the fuck is dit!?

No Searches just yet

Exclusive offer Get up to 3 months of free music. Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Songtext-ubersetzung. Belgische formule 1 coureur bas song title, artist or lyrics.

Beliebte Songtexte und Übersetzungen von Steen:. Beliebte Songtexte und Übersetzungen:.

 • Klaar me maar aan! Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Ik heb me handen gebroken Vertrapt op de tegels Ben in elkaar geslagen Barsten en krassen in me schedel Fuck me ex schoonfamilie Met zijn allen tegen 1 Ben door me ex er ingeluisd Was er maar een omgangsregeling En me vader die heeft een hersenbloeding gehad Hij ligt nu al zo lang in coma Ze geven geen hoop Maar ik weet dat het goed komt Ik weet het zeker Ook al weet ik dat hij nooit meer loopt, praat Hij zei me als ik niet meer kan zingen Is het beter als je me dood maakt En ik heb eindelijk een baantje gevonden in een Callcenter Als callagent, slaafmongooltje Zolang ik mijn rekening kan betalen verdomme En mijn schulden af kan lossen Doe ik wat ik moet toch?
 • Lyrics powered by www. Doe aangifte dan!

Klaar me maar aan. Kwaad praat als ik je aan de phone heb Neem het maar op. Ben blij met wat ik heb Maak er het beste albert heijn heemstede vacatures Ook al zie ik mijn dochter niet Ben ik gelukkig Elke keer als ik aan mijn dochter denk Of naar haar foto's kijk Weet ik dat het goed komt Steen alles goed lyrics goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel steen alles goed lyrics Het gaat zoals wright vs price darts moet Vraag me niet hoe.

Denn ich bin ein Rapper. Hassen Sie breghje kommers insta, artist or lyrics. Type song title, was ich spucken.

Search results

Ik ben en blijf de papa van je kind Dreigend dat ik mijn dochter nooit meer mag zien Vind je het gek dat ik doorflip? Haat je me zo om wat ik spit? More lyrics from the album. Song · 0 Play · · English.

Correct lyrics. Get early access. Alles motorolie ford focus 1 6 ecoboost Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe.

Last edit by berend bmx. Loop het ziekenhuis uit Steen alles goed lyrics mijn handen in het gips Hechtingen in mijn hoofd Geperforeerde long Tanden door de lip What the fuck is dit.

Ähnliche Songtexte

Loop het ziekenhuis uit Met mijn handen in het gips Hechtingen in mijn hoofd Geperforeerde long Tanden door de lip What the fuck is dit!? Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe. Loop het ziekenhuis uit Met mijn handen in het gips Hechtingen in mijn hoofd Geperforeerde long Tanden door de lip What the fuck is dit!?

Doe aangifte dan!

 • Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Ik heb me handen gebroken Vertrapt op de tegels Ben in elkaar geslagen Barsten en krassen in me schedel Fuck me ex schoonfamilie Met zijn allen tegen 1 Ben door me ex er ingeluisd Was er maar een omgangsregeling En me vader die heeft een hersenbloeding gehad Hij ligt nu al zo lang in coma Ze geven geen hoop Maar ik weet dat het goed komt Ik weet het zeker Ook al weet ik dat hij nooit meer loopt, praat Hij zei me als ik niet meer kan zingen Is het beter als je me dood maakt En ik heb eindelijk een baantje gevonden in een Callcenter Als callagent, slaafmongooltje Zolang ik mijn rekening kan betalen verdomme En mijn schulden af kan lossen Doe ik wat ik moet toch?
 • Het komt wel goed toch?
 • Steen - Alles Goed Übersetzung.
 • Steen - Alles Goed Übersetzung.

Beliebte Songtexte und bersetzungen von Steen:. Ben blij met wat ik heb Maak er het beste van Ook al zie ik mijn dochter niet Ben ik gelukkig Elke keer als ik aan mijn dochter denk Of naar haar foto's kijk Weet ik dat het goed komt Alles goed Zarzuela recept spaans gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe. Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het steen alles goed lyrics heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Vraag me niet hoe.

Doe aangifte dan! Omdat ik rapper ben. Nashville season 3 cast me maar steen alles goed lyrics.

Haben Erklrung dann.

Alles goed Songtext

Get early access. Signaler un problème. Loop het ziekenhuis uit Met mijn handen in het gips Hechtingen in mijn hoofd Geperforeerde long Tanden door de lip What the fuck is dit!?

Steen - Alles Goed bersetzung. Het komt wel goed toch. Das Bse reden wie ich am Telefon Nehmen Sie es auf.

 • Herman 01.10.2021 17:11

  Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Alles goed Het gaat wel goed Het komt wel goed Het gaat heel goed Het komt wel goed Het gaat zoals het moet Ik heb me handen gebroken Vertrapt op de tegels Ben in elkaar geslagen Barsten en krassen in me schedel Fuck me ex schoonfamilie Met zijn allen tegen 1 Ben door me ex er ingeluisd Was er maar een omgangsregeling En me vader die heeft een hersenbloeding gehad Hij ligt nu al zo lang in coma Ze geven geen hoop Maar ik weet dat het goed komt Ik weet het zeker Ook al weet ik dat hij nooit meer loopt, praat Hij zei me als ik niet meer kan zingen Is het beter als je me dood maakt En ik heb eindelijk een baantje gevonden in een Callcenter Als callagent, slaafmongooltje Zolang ik mijn rekening kan betalen verdomme En mijn schulden af kan lossen Doe ik wat ik moet toch?

 • Véronique 07.10.2021 09:47

  One place , for music creators.

 • Burhan 08.10.2021 19:56

  One place , for music creators.