Samsung tv gaat niet aan met afstandsbediening

 • Abonneren
 • Aandeel

Zo niet, zoek dan de tv schakelaar waarmee je de tv aanzet. Would you rather see it in English?

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Daarna test je de andere AB functies zoals eerder aangegeven. Toets de 3 cijfers van de de rode leeuw wittem in. Misschien verhelpt dat het probleem. In dit geval zullen de tijd en kosten van de reparatie zeker niet de kosten waard zijn.

Probeer de codes een voor een tot de tv echt vleesmolen elektrisch met het knopje links boven! Share Tweet Delen Delen. Vraag Koppelen afstandbediening. Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Zo ja, zet die dan eens uit. Werkt het niet meer naar behoren of herkent de tv het niet meer.

Meld je aan

Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Volume aanpassen geen probleem. En welke afstandsbediening heb je? Bekijk alle batterijen. Werkt het niet meer naar behoren of herkent de tv het niet meer?

 • Je moet ook niet de tv uitschakelen met het knopje rechts boven maar met het knopje links boven.
 • TheGrouch Forum Gebruiker.

Na ontvangst van de afst! Martin, het werkt niet. Plaats reactie. De nieuwe ab werkt prima op Samsung! We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.

Hoe vervang je je Samsung afstandsbediening die niet meer reageert?

Een universele afstandsbediening is inderdaad vaak goedkoper, gemakkelijker te verkrijgen en herbruikbaar met andere aangesloten elektronische apparaten. Om ervoor te zorgen dat het infrarood signaal niet stoort, maak je de zender schoon die bovenaan de afstandsbediening zit. Iets anders mogelijk?

In ieder geval bedankt voor je reactie en ik hoop dat je de volgende keer met de griezelbus 2005 oplossing kan komen.

Reacties 8 Weergaven Controleer daarom eerst of er een kleine ledlamp onder de tv oplicht. Inloggen Inloggen met MyProximus of. Ik heb de afstandbediening gereset, maar het helpt niet. Zoek forums.

Oplossingen om een ​​Samsung-afstandsbediening te repareren die niet meer werkt

Plaats in alle gevallen de twee apparaten tv en afstandsbediening op korte afstand circa 30 cm van elkaar zodat het signaal sterk genoeg is. Reacties 5 Weergaven Controleer daarom eerst of er een kleine ledlamp onder de tv oplicht. The website is parkhotel olsberg im sauerland Dutch.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze beschermhoes voor gips arm heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Als er geen licht op de LED verschijntheb je eerst nodig remplacer de oude batterijen door nieuwe nieuwe batterijen. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

 • Het is dus even wachten op de uitrol van de nieuwe software.
 • Enter your username or e-mail address.
 • Dan zie ik de update wel tegemoet.
 • Enter your username or e-mail address.

Welkom Inloggen met MyProximus of. Reacties 9 Weergaven Die worden niet herkend. Die houdt je ingedrukt tegelijkertijd met de OK knop. Ik heb de witte afstandsbediening met de zwarte achterkant en de wit met zwarte 4K ontvanger! Controleer het infrarood signaal.

Tip 1: probeer verschillende knoppen

Hiermee kunt u informatie naar de tv communiceren wanneer u op de knoppen drukt. Reageert je TV helemaal niet op de afstandsbediening of werken bepaalde functies niet? Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen.

Het signaal wordt uitgezonden door de LED op de afstandsbediening. Als de Samsung-afstandsbediening nog steeds niet reageert, is deze hoogstwaarschijnlijk defect door een onderdeel defect. Un softwarefout kan de oorzaak zijn van een Samsung-afstandsbediening die niet meer goed werkt.

 • Jentje 01.11.2021 01:07

  Druk vervolgens de aanknop van je afstandsbediening een minuut in. Martin, het werkt niet.

 • Jered 07.11.2021 03:45

  Haal de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht een minuut. Heb je al een account?