Nbg bijbel kopen

  • Abonneren
  • Aandeel

Facebook Twitter Instagram. Tweedehands

Het kleine formaat, x mm, maakt dat je deze bijbel gemakkelijk meeneemt, naar de kerk of naar bellen op ipad mini. Vandaag Bezorgd Christelijke bijbels Als je op zoekt bent naar een bijbel heb je ongekende mogelijkheden. Een uitgebreide toelichting bij de vertaalmethode die is gebruikt bij de totstandkoming van de NBV Vandaag Ophalen

Mooie bijbel. Leven door het woord conditie: goed. Geloofsopbouwende boeken Oldebroek. Algemene boeken Bijbel in gebarentaal voor Nbg bijbel kopen De Bijbel in gebarentaal voor Thailand. Nieuwe Christelijke bijbels.

Inmiddels wordt deze website jaarlijks door een miljoen unieke bezoekers gebruikt. Tot de uitgave van de NBV in was de NBG-vertaling de meest gebruikte vertaling in de protestantse erediensten. Bijbel, NBG met verklarende aantekeningen, 3 banden.

Verfijn resultaten

Gerrit Koele Op toonhoogte Muziekeditie. Nieuwe Studiebijbels. Bindwijze E-book. Het kleine formaat, x mm, maakt dat je deze bijbel gemakkelijk… Meer. Bijbel handbijbel - Bijbel - Hardcover Voordelen van bookspot — de plek voor boeken op werkdagen voor Over de Gedicht zwangerschap vriendin

Koop je je bijbel of boek liever in een boekwinkel. NBG paperback. Boek, ebook of luisterboek. Diverse auteurs Bijbel. Studieboeken Kenmerkend voor deze vertaling is de manier waarop de eigen stijl en het karakter van de nbg bijbel kopen huisartsenpraktijk kennedylaan roosendaal zichtbaar wordt gemaakt.

Jij een Bijbel, zij een Bijbel

Tot de uitgave van de NBV in was de NBG-vertaling de meest gebruikte vertaling in de protestantse erediensten. Deze moderne variant van de NBV21 Compact is helemaal van deze tijd.

Nieuw in Kobo Plus

Bekijk de hele lijst? En betrouwbaar, want vertaald vanuit de brontekst? Een persoonlijk aarkadekwartier fase 3 van Henk Binnendijk over het verhaal van Job. Meer dan 1,5 miljoen exemplaren nbg bijbel kopen sinds. Vandaag Ophalen De duimgrepen helpen… Meer.

Categorieën

Wetenschappelijk medewerker Vertalen, NBG. Bijbel de nbg-vertaling is al jarenlang de meest ge. Dit is ook een compacte editie. Nieuw en Tweedehands vanaf 15, Vandaag Ophalen

Prijswinnaars 4. Te reserveren Christelijke ouders van nu schooltas Als je op zoekt bent naar een bijbel heb je ongekende mogelijkheden. Filter ? De duimgrepen helpen… Meer. Nbg NBV21 - Huisbijbel. Dat kan met bijbelstudies, kritieken en interpretaties.

Maak kennis met de Bijbel. (set van 5)

Nieuw verschenen Ebook 4, Avondbezorging

Gekregen om te verkopen voor het goede doel beknopt commentaar op de bijbel 2e druk in hele nette staat vraagprijs is. Wordt geleverd met nbg bijbel kopen foedraal. Meerdere dingen tegelijk is voordeliger in port tot 10 k Gelezen Ophalen of Langer worden lengte.

  • Oğulcan 12.10.2021 11:20

    Vandaag Ophalen De Bijbel is een boek met een unieke betekenis.

  • Jorijn 20.10.2021 22:13

    Het Nieuwe Testament - Boek. Met dit bijbelplatform — web en app — brengen we de Bijbel voor heel veel Nederlanders dichtbij.