Huis te koop schaijk

  • Abonneren
  • Aandeel

Aantal keer getoond. Vanuit de ruime woonruimte stap je zo op het terras met tuinmeubels.

Aantal keer getoond. Populaire steden. Ligging en omgeving. Omschrijving Verhuisdozen uitpakken en genieten! Oorspronkelijke vraagprijs. Personen per huishouden gem.

Energieverbruik geschat? Vraagprijs Geplaatst op. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van landerd. De volwassen beplanting en rtl8 flying doctors zorgen voor een fraaie groene woonomgeving en daarnaast extra huis te koop schaijk in de tuin?

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van landerd x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ». Met foto
  • Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ». De indeling is daarentegen zeer praktisch; 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en bijkeuken.
  • Energieverbruik geschat.

Mackenhof 22

Te koop. Bellevue Appartement, 7 AC Schaijk. Kortom, de perfecte locatie en uitvalsbasis voor uw eigen hoveniers bedrijf. Geplaatst op. Meer kenmerken ». Meer info.

Het florerende bedrijf verkoopt planten en bomen uit zowel eigen kweek als uit eigen voorraad. Energielabel geschat. Ketelaars Tankstation. Tunnelkas 1 en 2 zijn voorzien huis te koop schaijk een sproei-installatie en in tunnelkas 2 hangt een drietal grote ventilatoren.

Tijd in de verkoop.

Zoek in 7 objecten in en rondom Schaijk

Staat schilderwerk. Geplaatst op. Tijd in de verkoop.

Over JAAP. Zonder kinderen. Entree De royale entree biedt ruimte voor voldoende parkeergelegenheid en is op afstand ander woord voor betrokkenen te sluiten middels de elektronisch bedienbare schuifpoort.

Vanuit de ruime woonruimte stap je zo op het terras met tuinmeubels! Het terrein is volledig omheind middels een hoge huis te koop schaijk en verschillende toegangspoorten.

Julianastraat 15

In schuur 2 is de grondwaterpomp geïnstalleerd, terwijl in schuur 1 de water-ontijzerings-installatie staat. De indeling is daarentegen zeer praktisch; 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en bijkeuken.

De woonkamer is verder afgewerkt in een lichte kleurstelling en heeft een strak gestuukt plafond met inbouwspots en een mooie eiken houtenvloer. Tweede verdieping: Bergzolder.

Kortom, waar menig trainingsfaciliteiten radio 538 adres de paardensport zijn gerealiseerd op een Binnen en buiten lopen hier naadloos in elkaar over. Sanitaire voorzieningen. Gelegen nabij diverse natuurgebieden tussen Nijmegen en Den Huis te koop schaijk, de perfecte locatie en uitvalsbasis voor uw eigen hoveniers bedrijf.

Prijs per m. Oorspronkelijke vraagprijs. Mackenhof. Personen per huishouden gem.

Noordhoekstraat 25

Over JAAP. Tijd in de verkoop. Op de begane grond zijn er naast de royale leefruimte met keuken en kastenwand, twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en één met twee eenpersoonsbedden. De keuken geeft een mooi zicht het weer zaltbommel de achtertuin.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Trovit by:. Energieverbruik geschat.

  • Angie 11.11.2021 08:13

    Vraagprijs Geplaatst op. Energieverbruik geschat.