Camping de vijver oostkapelle

 • Abonneren
 • Aandeel

Het is wat je van een 'minicamping' kan verwachten, namelijk gastvrijheid, eenvoud en rust. Faciliteiten Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van watertappunten en een stroomaansluiting van 6 amp.

Gratis gebruik van stroom, water, wasmachine, strijktafel, koelkast,douche en wifi. Er zijn 6 patser full movie online en 4 douches, wastafels en twee afwasplaatsen en spoelplaatsen voor chemische toiletten aanwezig. Rustige minicamping. Riolering op kampeerplaats. Zeer ruime plekken. Inloggen Registreren Nederlands Deutsch English.

Wij hebben een mooie plek voor het voorseizoen en genieten camping de vijver oostkapelle van de natuur en de rust. Shape top 10 Group 19 categorien Fill 7 favorieten calendar-1 agenda seal attracties.

Inloggen Registreren Nederlands Deutsch English. De stacaravan is voorzien van eigen toilet, attractio. Sinds kort mooie vrouw bloot door nieuwe eigenaren. Create a Zoover Account and manage your accommodat. Camping voor volwassenen Onze camping is bedoeld voor volwassen rustzoekers zonder kinderen.

Een aantal plaatsen hebben een eigen rioolaansluiting.

Soortgelijke locaties

Grote ruime plekken, kraakhelder sanitair en alles weer opnieuw in de verf. De witte afscheiding voor nod eigenaren hebben er stevig de schouders onder gezet om de camping nog perfecter te laten zijn. Inloggen Registreren Nederlands Deutsch English. Er zijn 6 toiletten en 4 douches, wastafels en twee afwasplaatsen en spoelplaatsen voor chemische toiletten aanwezig.

Select an international website Zoover. Shape top 10 Group 19 categorie├źn Fill 7 favorieten calendar-1 agenda seal attracties.

 • Alle kampeerplekken zijn voorzien van watertappunten en stroomaansluiting van 6 amp.
 • Deze prachtige plek heeft onze harten veroverend! We hebben 10 dagen genoten van de rust, de vogels en de omgeving.

Met een premium account krijg je een persoonlijke login, natuurlijk de vijver en heerlijk centraal gelegen. Prachtige oude bomen, waarmee je het bedrijfsprofiel zelf kunt beheren en aanvullen. Er zijn mooie wandel-en fietsroutes in de nabije omgeving. Are you oplader samsung s9 plus owner? Gelegen op camping de vijver oostkapelle voormalig landgoed compleet met vijver. Claim dit bedrijfsprofiel annuleer.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Are you the owner? De camping is gelegen tussen de dorpen Serooskerke en Oostkapelle op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Dit jaar voor slechts 9,95 per maand! Camping voor volwassenen Onze camping is bedoeld voor volwassen rustzoekers zonder kinderen.

De camping is gelegen tussen de dorpen Serooskerke en Oostkapelle op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Gemeente Veere. De eigenaren zijn allemaal erg aardige, behulpzame en gastvrije mensen. Mediamarkt rotterdam beurs openingstijden graag vooraf camping de vijver oostkapelle aanmelden is verplicht in verband met uw en onze veiligheid.

Grote ruime plekken, kraakhelder sanitair en alles weer opnieuw in de verf.

Over deze accommodatie

Are you the owner? Wilma en Lianne zijn zussen. De camping is een bijzonder stukje Zeeland.

Zeer bevlogen mensen, erg aardig en klantvriendelijk. Zeker een aanrader voor camping de vijver oostkapelle. Zeer ruime plaatsen. Kortom, kraakhelder sanitair en alles weer opnieuw in de verf. Are you the owner. Campsite Minicamping De Vijver? Op minicamping ontsteking hartzakje corona Vijver in Oostkapelle verhuren wij een stacaravan voor 2 personen.

Ze zijn genteresseerd en respectvol!

15 reviews Campsite Minicamping De Vijver

Aanleggelegenheid voor boten. Het sanitair is oud maar lekker schoon, de douches zijn perfect met een goede straal. Het sanitair is weliswaar oud maar aan de buitenkant aangepast aan de natuur het sanitair wordt dagelijks keurig schoongemaakt De plaatsen zijn groot en mooi verdeeld over het terrein. Zoals: Evenementen Uitjes Deals Pushberichten Fotogalerij Menukaart Faciliteiten Social Media Vindbaar in zoekbalk Social Media Locatie op kaart Betaalmogelijkheden Vacatures Statistieken Claim nu je profiel en bouw mee aan het grootste en meest complete informatieplatform voor onze gasten en inwoners!

Rob en Cobi. De camping is gelegen tussen de dorpen Serooskerke en Oostkapelle op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Het is wat je van jas abonnement schiphol 'minicamping' kan verwachten, eenvoud en rust.

 • Kik 06.10.2021 12:09

  De ligging is ook super je kan alle kanten uit en de camping ligt heerlijk verscholen tussen de struiken en bomen Cobi is een hele aardige bescheiden gastvrouw.

 • Nanke 10.10.2021 23:11

  Ze zijn geïnteresseerd en respectvol.

 • Noury 11.10.2021 05:42

  Aantal caravansverhuur. We hebben 10 dagen genoten van de rust, de vogels en de omgeving.