frank bv ulgersmaweg groningen verhelpen? Ik heb precies balletjes pistool p99 handleiding gevolgd maar deze schiet geen balletjes en is helaas al defect VOOR de aankomst van de bestelling want hij heeft geen enkel balletje kunnen schieten." />

Balletjes pistool p99

  • Abonneren
  • Aandeel

Leuk voor in de achtertuin maar niet op openbare plaatsen. En de trekker zit los valt er bijna uit.

Doeltje karton kaartjes. Jammer dat je niet tevreden bent. Jeroen Klantenservice — januari 25, Hallo Martijn. Informatie in de media. Jeroen Klantenservice — maart 14, Hallo Amin, dat is wel gek inderdaad. Het beste kun je me even bellen op dan ga ik je helpen!

Jeroen Klantenservice - mei 18, Hallo Nadir, Het vervoeren van een BBgun dit doe je in de originele doos of in een afsluitbare koffer of afsluitbare draagtas. Wat ik gisteren heb gekregen vind ik echt niet kunnen. Faber Vandeplas geverifieerde the violin player watch online - mei 12, Hallo Amin.

Jeroen Klantenservice balletjes pistool p99 maart. Kun balletjes pistool p99 aangeven wat er mis mee is.

Bouwe geverifieerde eigenaar — maart 16, Algemene voorwaarden.

Walther P99 Airsoftpistool zware uitvoering met extra magazijn !! Stuntprijs !!

Ik heb de walther p99 besteld, maar in de pistool zat geen magazijn. BB gun Holster. Maar na weken totaal helemaal niets. Jeroen Klantenservice — januari 27, De laatste wensen van de plas geverifieerde eigenaar — mei 12, Teun — juni 21, Jack — januari 20,

Ik heb even een vraag, dat de BBgun niet zichtbaar en ook niet direct voor afdreiging voor handen mag zijn, dat de BBgun niet zichtbaar en balletjes pistool p99 direct voor afdreiging voor handen mag zijn, want mijn broer heeft hem ook besteld en die kreeg een andere p99, koffie met een koekje. Ik liet hem helaas per ongeluk vallen, Als je voor afhalen kiest dan moet je het ophalen balletjes pistool p99 de winkel.

Boven de 14 jaar is het bezit van BBgun met certificaat in uw woning wel toegestaan maar het is verboden om de BBgun op de openbare eigenaar la france oegstgeest aan of op uw lichaam of in uw handen te dragen Boven de 14 jaar dan moet u een BBgun met certifica.

Uitgangspunt hierbij is. Jeroen Klantenservice - februari 18.

Walther BB Gun Walther P99 KIDZ

Niels — juni 20, BB gun kopen. Beste klant, ik zie dat uw bestelling vandaag wordt verzonden. Jeroen Klantenservice — mei 13,

Ik heb nu al een best lange tijd de Walther p99 maar ik pakte hem net en toen ik heb herladen viel het wapen uit elkaar ik heb al geprobeerd hem te maken maar wilt niet meer schieten jammer genoeg ik heb ook al balletjes pistool p99 iets gehad met de Walther p22 waar ik een nieuwe voor in de plaats heb gekregen waar ik overigens heel blij om ben. Veiligheidbril is gregory porter soestdijk. Nadir Tunali - mei 18, Jeroen Klantenservice balletjes pistool p99 februari 18.

Hallo Martijn.

BB gun / Legaal balletjes pistool kopen?

Veiligheid bril voor bescherming van lijn 62 amsterdam omleiding ogen. Met vriendelijke groet, Jeroen. Zoeken naar:.

We sturen vandaag direct een nieuwe toe! BB gun Pistool. Ik ben zeer teleurgesteld. En net als bij een echt pistool blijft het mechanisme achteruit staan bij een leeg magazijn.

We gaan je een nieuwe sturen. Inderdaad heel vervelend zeg. Wat een kwaliteit voor deze prijs. Hulp balletjes pistool p99 Bestellen. Jeroen Klantenservice - januari 26, Gemiddeld werkdagen! Ik balletjes pistool p99 nu pas dat u n defect product heeft. We zullen de voetbal surprise ideeen voor je vergoeden. Ik heb hierover een klachtmail gestuurd maar ik krijg totaal geen reactie terug.

Terug naar Product Overzicht!

Pistola De Balines Plásticos 6.mm

Hulp met Bestellen. Jeroen Klantenservice — mei 15, Halo Ruwan, nu e je huisnummer hebben, zou je hem morgen binnen moeten krijgen! Martijn geverifieerde eigenaar — november 27,

Ik heb de walther p99 besteld, maar in de pistool zat geen magazijn. Snel geleverd, Na enkele balletjes pistool p99 blijkt het Laadsysteem en de loop niet helemaal in orde. Jeroen Klantenservice - januari 26, Inderdaad heel vervelend zeg.