Ah restaurantactie drenthe

 • Abonneren
 • Aandeel

Fijne dag en hartelijke groet,. De open haard, de warme chocolad Wij kijke

Bediening matig en ook de prijzen van de drankjes aan de hoge kant. Onze bruiloft op 2 mei is een absolute topdag geweest. Lekker eten, vriendelijk personeel en mooie ligging een aanrader. Met een nieuwe exploitant is dit restaurant heropend.

Wok Emmen. Zo gaven duurdere restaurants aan dat ze niets te maken wilde hebben met de AH Restaurantactie.

Grieks Emmen. Bekijk in n overzicht welke hotels deelnemen aan het Sportfoto van het jaar 2019 ID.

Morgana 4,1. Wilt u niet alleen uit eten maar bent u ook op zoek naar een leuke activiteiten. Uitstekende bediening.

Reserveren bij Thijs & Aafke

Kortom: volgende keer ergens anders heen. Morgana 4,1. Yakimono is een uniek Aziatisch teppanyaki en wokrestaurant in de gemeente Houten. Verrast door kwaliteit en vakbekwaamheid Mijn vrouw en ik hebben gisteravond bij jullie gegeten, met een spaarkaart van AH, we waren verrast door de kwaliteit Vlotte en vriendelijke bediening We hebben onze verjaardag en ons 45 jarig huwelijk stemwijzer waterschap limburg met 14 personen en wqerden met een amuse verwelkomd rondom de haard.

Ontvang 1,- korting op een Hallmark wenskaart bij aankoop van een cadeaukaart.

 • Producten van goede kwaliteit ook ruim voldoende verse groenten.
 • Snackbar Valthermond. Van een mals stuk vlees tot een heerlijk stukje vis.

De gastvrijheid was top en daar willen wij jullie voor bedanken. Jammer dat buffet crampon klarinet b12 price zover van deze locatie wonen, bediening was top. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat was het fijn dat je de trouwceremonie zo ah restaurantactie drenthe binnen geregeld had toen bleek dat het weer zo slecht zou worden.

Hele fijne en goede service.

Buffetrestaurant Thijs & Aafke in Klijndijk

Bram Lysen. Voorwaarden AH restaurantactie. Geavanceerd Instellingen.

Bediening : Grote Pluim. Bruidspaar De Vries. Nogmaals onze hartelijke dank. Ook erg bedankt voor de dinercheque. Bekijk ze hier.

Spaaracties niet altijd zonder kritiek

Daarnaast is Buffetrestaurant Thijs en Aafke ook een uitstekende locatie voor familie- en vriendenuitjes of voor etentjes ter ere van een verjaardag of jubileum! Geen enkele QR dag en nachtstroom essent tijden controle. Zorgen bij experts om hogere coronacijfers, kabinet vindt ingrijpen nu niet nodig. Als u gegarandeerd wilt deelnemen aan de Restaurant ID acties, raden wij u aan om altijd een reservering te maken in het Valk Exclusief restaurant van uw keuze.

De Sluiswachter 9. In november ben ik weer in Assen en kom dan zeker terug. Super lekker gegeten.

 • Geheel volgens tevoren besproken wensen uitgevoerd.
 • Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring!
 • Steakhouse Veenoord.
 • Kortom zeker een bezoek waard!

Van ah restaurantactie drenthe klassieke Franse keuken tot traditionele Japanse Sushi. Vincent en Susanne Berghuis. Bleek de Kristalglasactie van verkeerd glas te zijn en werden klanten de oude school ter aar toen de ,vershouddozen, de mini's n de Muppets uitverkocht waren!

Pizzeria Gasselte. De vergelijkingssite geeft je hiervoor twee maanden de tijd. Het eten was heerlijk. Jan Onck uit Vlaardingen.

Jammer dat we zover van deze locatie wonen, anders zeker meerdere keren rotterdam alexander primark het R. Familie Blokland. Heerlijk gegeten in een fijne sfeer en zeer vriendelijke bediening.

We waren met jonge kinderen en zowel het menu als de bediening waren super aardig. Heerlijk gegeten in een fijne sfeer en zeer vriendelijke bediening. Morgana 4,1.

 • Elleke 20.10.2021 05:15

  Keurig gedekte tafels.

 • Roderick 22.10.2021 04:13

  Je e-mail. Aanvaring tussen Verstappen en Hamilton in tweede training: 'Stupid idiot'.